Bilder bestilles ved å ta direkte kontakt med Kristin på telefon: 94835389, eller e-post: devorfoto@gmail.com


Ønsker du hjelp til valg og plassering av bilder så kommer Kristin gjerne på hjemmebesøk. Du kan også få hjelp til å henge opp bildene når de leveres. 


De fleste bildene kan bli så små eller så store man ønsker, så lenge det tas hensyn til forhold mellom bredde og høyde. Forholdtallet finner du ved å dele bredden på høyden. Velg så ønsket bredde og del på forholdstallet, så får du høyden. 


Bildene trykkes hos Hallingdal trykk på Gol. Leveringstid er normalt 7-10 dager. Bilder leveres på døra så langt det er mulig på strekningen Hallingdal-Oslo. De kan også sendes med posten, eller trykkes hos andre trykkerier i landet. Normalt selges ikke bilder på fil. 


Priser kommer an på størrelse og materiale det blir trykket på. Det kan trykkes på aluminiumsplater, førsteklasses fotopapir til innramming. Det er også mulig å trykke på andre materialer.


Bilder kan også levers ferdig innrammet med passepartout og kunstglass.


Store bilder på aluminiumsplate får en metallist rundt hele baksiden av bildet. De mindre får et annet type oppheng.


Bilder kan også trykkes på andre materialer opp til en tykkelse på 5 cm. Det kan trykkes på de aller fleste materialer som dører, skap, glassflater, kjeramikkflater, plastflater, tekstiler mm.


Ta kontakt for et tilbud.